Υλικά 600 γραμμάρια κεράσια τραγανά 150 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 180 γραμμάρια γάλα πλήρες 50 γραμμάρια μαργαρίνη 3 αβγά 120 γραμμάρια ζάχαρη 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη [για πασπάλισμα] 1/2 κ.γ. σκόνη κανέλας 1 κ.σ. βούτυρο [για βουτύρωμα] Εκτέλεση Πλένουμε τα κεράσια και βγάζουμε τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο. Τα βάζουμε σε σαλατιέρα,  τα πασπαλίζουμε με δύο κ.σ. από τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να σταθούν 1 ώρα. Στη μισή ώρα αναμονής  προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με ελάχιστο αλάτι και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αβγά, τη μαργαρίνη και την υπόλοιπη ζάχαρη, χτυπάμε καλά με κουτάλι ή μίξερ χειρός και προσθέτουμε λίγο-λίγο το γάλα, ανακατεύοντας, να γίνει μείγμα ομοιογενές. Στρώνουμε καλά ένα λαδόχαρτο σε ταψάκι 22-24 εκ. περίπου. Το βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ομοιόμορφα τα κεράσια και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα της ζύμης. Ψήνουμε γιά 35′-40′. Βγάζουμε από το φούρνο και όταν μισοκρυώσει το βάζουμε σε πιατέλα αναποδογυρίζοντας και το πασπαλίζουμε με την άχνη.