Υλικά 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα 450 γραμμάρια μαύρη κουβερτούρα 300 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος  Προαιρετικά λίγη βανίλια σε σκόνη ψιλοκομμένα καρύδια 2 κ.σ. από κάποιο λικέρ της αρεσκείας σας Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο και την κουβερτούρα και λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε, προσθέτουμε τα καρύδια (όσο προτιμάτε), την βανίλια και το λικέρ. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με αυτό και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου μισή ώρα να σφίξει. Λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν μαρί, και την αφήνουμε να κρυώσει. Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο και έπειτα τα βουτάμε στο μείγμα. Μπορούμε να ρίξουμε τριμμένο καρύδι. Απλώνουμε για να σταθεροποιηθούν σε αντικολλητικό χαρτί και είναι έτοιμα