Υλικά 12 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα λιωμένο βούτυρο ζάχαρη άχνη κανέλα   Εκτέλεση Ανοίγουμε μία – μία τις φέτες ψωμιού με τη βοήθεια ενός πλάστη σε λεπτά πιτάκια Βουτυρώνουμε τα πιτάκια ψωμιού που ανοίξαμε, και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα, φροντίζοντας τα υλικά να πάνε παντού Διπλώνουμε τα πιτάκια σε ρολά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα αντικολλητική για muffins, ή σε μια λαμαρίνα με λαδόκολα Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν Τα βγάζουμε από το ταψάκι όταν κρυώσουν και είναι έτοιμα