Υλικά 220γρ. μπισκότα digestive 80γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.) Kρόκους από 2 αυγά Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι Λίγη άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση Βάζετε τα μπισκότα και το βούτυρο στο multi και τα αλέθετε Απλώνετε το μείγμα σε μια ταρτιέρα και ψήνετε την βάση για περίπου 10 λεπτά Την αφήνετε να κρυώσει Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να αφραατέψουν Προσθέτετε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο μίξερ και ρίχνετε τον χυμό λεμονιού Μόλις ενσωματωθεί στο μείγμα, σταματάτε το μίξερ και αδειάζετε την κρέμα πάνω στην βάση Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για περίπου 15 λεπτά κι έπειτα την αφήνετε να κρυώσει εντελώς πριν την βάλετε στο ψυγείο να παγώσει Σερβίρετε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.