Υλικά 1 φλιτζάνι ανάμεικτες νιφάδες δημητριακών (καλαμποκιού, βρώμης, σιταριού, ή όποιες αγαπούν τα παιδιά σας) 1 φλιτζάνι βρόμη 1 φλιτζάνι σταφίδες σουλτανίνα ανάμεικτο με ξηρούς καρπούς- της αρεσκείας σας- θρυμματισμένους.  250 γραμμάρια κουβερτούρα 3 κουταλιές σούπας βούτυρο  Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα μπολ τις νιφάδες, τη βρώμη, τις σταφίδες και τους ξηρούς καρπούς. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα και τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα. Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μείγμα με τα δημητριακά και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ταψάκι, το πιέζουμε καλά στον πάτο  και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Το βγάζουμε από το ψυγείο και το κόβουμε σε μπάρες.