• Υλικά  2 αυγά 80 γραμμάρια ζάχαρη καστανή 150 γραμμάρια ελαιόλαδο (αν το προτιμάτε ελαφρύ αντικαθιστάτε το ελαιόλαδο με ηλιέλαιο)      250 γραμμάρια καρότο, περασμένο από τον λεπτό τρίφτη 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ (γεμάτο) 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα Για την επικάλυψη 250 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 150 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ξύσμα από 1 πορτοκάλι Εκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με την καστανή ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν. Ρίχνουμε το λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα για ακόμη 2 λεπτά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε με τη σειρά το τριμμένο καρότο, το αλεύρι, την κανέλα και το μπέικιν πάουντερ ενώ παράλληλα ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα από σιλικόνη. Μόλις γίνει ένα ομοιογενές μείγμα το αδειάζουμε σε μια φόρμα που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά Επικάλυψη Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα και το αφρατεύουμε λίγο με το σύρμα. Ρίχνουμε την άχνη λίγη λίγη, χτυπώντας παράλληλα. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα και χτυπάμε ελαφρά να αφρατέψει η επικάλυψη. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και το καλύπτουμε με την κρέμα τυριού με μια σπάτουλα σιλικόνης