Η πιο «παιδική» κινέζικη συνταγή. Τα πιο νόστιμα και εύκολα spring rolls που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!  Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 κρεμμύδια ξερά 2 καρότα  1/2 μικρό λάχανο προαιρετικά 2 κολοκυθάκια Αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα (κατά προτίμηση σησαμέλαιο, ή σπορέλαιο)

Εκτέλεση

Σε ένα φαρδύ τηγάνι ή γουόκ, ρίχνετε το λάδι και όταν κάψει ρίχνετε όλα τα λαχανικά που έχετε τρίψει σε χοντρό τρίφτη Χαμηλώνετε τη φωτιά  Τα αφήνετε να αποκτήσουν μία χρυσαφένια όψη και όταν αυτό γίνει τα βγάζετε από τη φωτιά  Κόβετε το φύλλο σε ίσα μέρη ώστε να μπορείτε να βάλετε λίγη γέμιση από τα λαχανικά Κλείνετε τα λαχανικά μέσα στο φύλλο σαν σε φάκελο και στις άκρες βάζετε με προσοχή λίγο νερό για να κολλήσει το φύλλο ώστε να μη σας ανοίξει στο τηγάνισμα Ζεσταίνετε και πάλι το τηγάνι, ρίχνετε λάδι και τοποθετείτε τα spring rolls Όταν ροδίσει το φύλλο τα βγάζετε με σουρωτή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας το οποίο θα απορροφήσει το πολύ λάδι από το τηγάνισμα. Τα σερβίρεται με σάλτσα σόγιας, ή μια γλυκόξινη σάλτσα