Υλικά
Κολοκυθάκια μέτρια

αλατοπίπερο

ρίγανη

σιμιγδάλι ή αλεύρι

λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε,σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια ,λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.

Τα αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι Ή το αλεύρι ,προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.

Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ – μπαστουνάκια μας ,τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν! γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.