Ταλέντο, δημιουργία, φαντασία και μεράκι είναι τα συστατικά της επιτυχίας.  Φαίνεται ότι μια Γερμανίδα εικαστικός τα διαθέτει και τα 4.  Ο λόγος για την Veselka Bulkan που εμπνεύστηκε από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από την αγάπη της για το κέντημα και δημιούργησε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ενθύμιο για εκείνη και την αγέννητη τότε κόρη της.  Σκέφτηκε να μετατρέψει το υπερηχογράφημά της σε… κέντημα.
Ήταν τόσο πρωτότυπη και ιδιαίτερη η σκέψη αυτή, που μόλις ανέβασε την φωτογραφία του κεντήματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  catchtheinspiration, οι παραγγελίες από τους follewers της ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Όλοι ήθελαν να έχουν ένα αντίστοιχο κέντημα- ενθύμιο και του δικού τους παιδιού!
Με την ζήτηση να μην έχει κοπάσει,  η Veselka πλέον μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην φροντίδα της κόρης της αλλά και στην δημιουργία των κεντημάτων που όπως η ίδια δηλώνει «Κάθε κέντημα για να υπολοιηθεί, μπορεί να χρειαστεί και αρκετές εβδομάδες.»
Για σκεφτείτε το κι εσείς που ξέρετε καλό κέντημα, ράψιμο ή πλέξιμο.  Βάλτε την φαντασία σας και το ταλέντο σας… και που ξέρετε; Μπορεί να μεγαλουργήσετε!