Ποιος δεν απολαμβάνει ένα ζεστό μπάνιο, λίγο χαλαρωτικό μασάζ και την περιποίηση των ειδικών; Όλοι μας, οπότε και γιατί όχι τα μωρά μας; Το Baby Spa Perth στην Δυτική Αυστραλία προσφέρει άριστης ποιότητας υδροθεραπείες και μασάζ σε πελάτες αυστηρά και μόνο νεότερους των έξι μηνών, και έχει και το δικό του πατενταρισμένο σύστημα επίπλευσης, γνωστό ως Bubby. Οι μικροσκοπικές πισίνες του δεν είναι μόνο αξιολάτρευτες, είναι και σούπερ χαλαρωτικές για τους λιλιπούτειους πελάτες, τους οποίους μάλιστα προετοιμάζουν κατάλληλα για τα πρώτα τους μαθήματα κολύμβησης. Οι φωτογραφίες από το Baby Spa κάνουν τον γύρο του ίντερνετ, και ο κόσμος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του –περισσότεροι από 11,5 χιλιάδες followers πλημμυρίζουν τον λογαριασμό του στο Instagram. Αν και το Baby Spa Perth είναι το πρώτο που ανοίγει στην Αυστραλία, αντίστοιχα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Η ιδρύτριά του, Laura Sevenus, έχει επίσης baby spa στην Αγγλία, την Ισπανία και τη Νότια Αφρική.

Baby spa: Η νέα τάση που έχει τρελάνει τους Αυστραλούς

Έπειτα από μια μεγάλη μέρα με ταΐσματα, αλλάγματα πάνας και μπόλικο κλάμα, εξαιτίας των κολικών, ποιος καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις, από ένα ζεστό μπάνιο και λίγο μασάζ; Ειδικά όταν είσαι μωρό. Γιατί το Baby Spa Perth στη δυτική Αυστραλία απευθύνεται αποκλειστικά σε μωρά, κάτω των 6 μηνών, τα οποία εκεί έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υδροθεραπεία, μασάζ, αλλά και το Bubby, το αξεσουάρ που δίνει στο μωρό τη δυνατότητα να επιπλέει, το οποίο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το εν λόγω ινστιτούτο.

Baby spa: Η νέα τάση που έχει τρελάνει τους Αυστραλούς

Στο spa αυτό, λοιπόν, τα μωρά χαλαρώνουν, απολαμβάνουν το μπάνιο τους και… φωτογραφίζονται ανέμελα και ευτυχισμένα! Οι δε φωτογραφίες του spa έχουν κυριολεκτικά τρελαίνει τους χρήστες των social media.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόλο που το Baby spa είναι το πρώτο αυτού του είδους που δημιουργήθηκε στην Αυστραλία, πίσω του ακολουθούν μερικά ακόμα franchise ινστιτούτα στην Αγγλία, τη Νότιο Αφρική και την Ισπανία.

Στην ειδική πισίνα του spa, λοιπόν, τα μωράκια κλωτσούν τα ποδαράκια τους και επιπλέουν ευτυχισμένα στο ζεστό νερό, με τους απαλούς κυματισμούς.

Όλα αυτά, βέβαια, χάρη στην ασφάλεια του Bubby, το οποίο τα κρατά στην επιφάνεια, ενώ είναι εξαιρετικά βολικό.

Η εμπειρία αυτή, υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του spa, επιτρέπει στους γονείς και τα μωράκια να έρχονται ακόμα πιο κοντά, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα χαλαρωτικό για όλους.

Η υδροθεραπεία, λένε οι ειδικοί, όχι μόνο τα χαλαρώνει, αλλά και ωφελεί την υγεία των μωρών.

Στο νερό, μάλιστα, κινούνται ελεύθερα, βελτιώνοντας τη δύναμη του κορμού και των μυών τους.

Η αίσθηση που νιώθουν τα προετοιμάζει για τα κανονικά μαθήματα κολύμβησης που θα πάρουν μεγαλώνοντας, καθώς και για τα πρώτα τους βήματα.