Κριός
Κάποιος θα σε συγχύσει σήμερα κι εσύ θα πρέπει να κάνεις τα δύσκολα εύκολα και να ελέγξεις την αντίδρασή σου για να μην φτάσεις σε ακρότητες. Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κυρίως είναι οικογενειακά και θέματα αγοραπωλησιών.
Ταύρος
Σου κάνουν κάποιες προτάσεις που δεν περίμενες και πλημμυρίζεις με ενθουσιαμό. Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, να κάνεις καινούρια πράγματα, να αναλάβεις ρίσκα. Επειδή όμως αυτές δεν είναι συνηθισμένες καταστάσεις για σένα, καλό είναι να το πας πιο ψύχραιμα, υπολογίζοντας τα βήματά σου.
Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Είτε στον ερωτικό τομέα, είτε στην ψυχολογία σου. Στις συζητήσεις προσωπικές ή κοινωνικές θα υπάρξει διαλλακτικότητα και θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις τι θέλουν να σου πουν οι άλλοι.
Καρκίνοι
Αν και η ημέρα ξεκινά με αρνητική ψυχολογία, εσύ μην το βάλεις κάτω και θα δεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα. Αν έχεις τσακωθεί με κάποιον, για παράδειγμα, θα δεις κινήσεις προς την κατεύθυνση της συμφιλίωσης.
Λέων
Σημερα θα νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά, οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου.
Παρθένος
Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα αλλάζουν σταδιακά. Ειδικά στον οικονομικό τομέα φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο πρώτο καλό σημάδι θα πρέπει να αρχίσεις τα ξέφρενα ψώνια.
Ζυγός
Η ημέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Εσύ θα προσεγγίσεις ανθρώπους, άλλοι θα έρθουν να σε βρουν. Στόχος είναι να μπουν σε μια σειρά ένα σωρό ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν με το φιλικό, επαγγελματικό και προσωπικό σου περιβάλλον.
Σκορπιός
Ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποια ζητήματα το τελευταίο διάστημα έχει κουράσει ακόμα κι εσένα την ίδια. Αισθάνεσαι ότι θέλεις να βάλεις τέλος στην καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα και ίσως αυτό είναι η αρχή για να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι.
Τοξότες
Τηλεφωνήματα, συναντήσεις. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για να καταφέρεις να κλείσεις εκείνη τη συμφωνία που κυνηγάς τόσο καιρό. Η εύνοια δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά όμως. Και στα προσωπικά σου φαίνεται ότι, αν παραδεχτείς κάποια λάθη σου, τα πράγματα θα κυλήσουν υπέρ σου τελικά.
Αιγόκερος
Φτάνει με το διάλειμμα για διαφημίσεις, είναι καιρός να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Συγκεντρώσου στο στόχο και κυνήγησέ τον με πείσμα. Αλλιώς, γύρνα πλευρό και θα σε ξυπνήσουμε τον Σεπτέμβριο πάλι…
Υδροχόος
Έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα και αισθάνεσαι άγχος και ανησυχία. Εντάξει κατανοητό, μέχρι ενός σημείου όμως. Η ανάγκη για ηρεμία δεν θα ικανοποιηθεί, οπότε πάρτο απόφαση και κινήσου ανάλογα.
Ιχθύς

Η διασκέδαση σου χτυπάει την πόρτα. Είναι ημέρα που θα το ρίξεις λίγο έξω και πολύ καλά θα κάνεις γιατί οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.