Κριός

Αν εμπέδωσες την συμβουλή που σου δώσαμε για χαλάρωση θα είδες πως όλα σήμερα βαίνουν καλύτερα. Μία κάποια ελαφρότητα καμιά φορά δεν είναι αδυναμία αλλά ένα ισχυρό όπλο.

Ταύρος

Εργασίας συνέχεια. Σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι ο κεντρικό άξονας της ζωής σου κινείται κυρίως στην εργασία. Αξιοποίησε αυτή την δυνατότητα στο έπακρο!

Δίδυμοι

Ζητήματα καρδιάς και φιλίας. Από την μία ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα αλλά οι φιλικές σχέσεις φαίνεται να φεύγουν από το παράθυρο. Ισορροπία και λεπτός χειρισμός  είναι η απάντηση.

Καρκίνος

Τελικά τι γίνεται; Θες συντροφιά ή όχι; Σε κάθε περίπτωση μια πρόσφατη γνωριμία φαίνεται πως θα απασχολήσει και καλό θα είναι να πέσεις με τα μούτρα!

Λέων

Ανάσες μικρής ευχαρίστησης. Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ μεγάλα πράγματα για τον τελευταίο καιρό αλλά δεν λείπουν και μικρές και όμορφες εκπλήξεις σήμερα. Μην τις δεις καχύποπτα.  

Παρθένος

Μπορεί ο προγραμματισμός να είναι ο καλύτερος σου φίλος μα δεν είναι απαραίτητο να παθαίνεις υστερία κάθε φορά που το παιχνίδι αλλάζει. Μην ξεχνάς ότι παίζεις και εσύ και μπορείς να δώσεις κατεύθυνση.

Ζυγός

Ζυγέ μου σήμερα η μέρα ξεχειλίζει αγάπη.  Αγάπη παίρνεις  μα πρέπει και να δώσεις. Πες «Σ’αγαπώ» στον σύντροφο σου ή σε ένα φιλικό πρόσωπο. Καιρός είναι!

Σκορπιός

Ωραία είναι να απολαμβάνεις τα οφέλη στον εργασιακό σου τομέα αλλά μην το παρακάνεις. Αν δεν είσαι αφεντικό δεν χρειάζεται να το παριστάνεις γιατί δημιουργείς έχθρες. Το θες αυτό;

Τοξότης

Τώρα που αρχίζεις σιγά – σιγά να παίρνεις τα πάνω σου, ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Ξεκίνα ένα νέο επαγγελματικό πλάνο ή την απόφαση για ένα παιδί. Οι πλανήτες σε ευνοούν για νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Προσοχή σε θέματα υγείας! Ο καιρός από μόνος του είναι αρκετά περίεργος και εσύ έχεις αποφασίσει ότι έχει έρθει ήδη το καλοκαίρι. Μήπως να πάρεις σήμερα μαζί σου ένα μπουφανάκι;

Υδροχόος

Οι δεύτερες σκέψεις δεν είναι το αγαπημένο σου πράγμα, ούτε χαρακτηριστικό σου. Φαίνεται όμως τελευταία ότι έχεις επιδοθεί στο σπορ. Σε μπερδεύει και σε κάνει συγκεντρωτικό, κάτι που επίσης δεν είναι χαρακτηριστικό σου.

Ιχθύς

Πες το να ξεσκάσεις. Η μυστικοπάθεια σου σήμερα δεν θα σε βοηθήσει. Η ιδιωτικότητα είναι ένα πράγμα που λατρεύεις αλλά μην την μπερδεύεις με την μοναξιά .