Κριός

Περιφρόνηση και ρεαλισμός. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τις περιφρονήσεις ανθρώπων από την εργασία ή τον οικογενειακό σας περίγυρο. Μην ασχοληθείτε καθόλου.

Ταύρος

Προσοχή στις συγκρούσεις. Αν ο σύντροφος σας είναι παραπονιάρης, ακούστε τι έχει να σας πει πρώτα. Είτε έχει δίκιο, είτε όχι μην συγκρουστείτε!

Δίδυμοι

Αρχές του μήνα και οι λογαριασμοί έχουν ξεκινήσει να μαζεύονται. Μην παθαίνετε πανικό και βρείτε με σωστό προγραμματισμό πως μπορείτε να τακτοποιήσετε τα έξοδα σας.

Καρκίνος

Μήπως να γίνετε πιο σαφείς; Έχετε παράπονο από συναδέλφους και φίλους πως δεν σας συμπαραστέκονται, είστε σίγουροι πως είστε σαφείς στις επιθυμίες σας;

Λέων

Η επικοινωνία καλυτερεύει! Οι πλανήτες αποφάσισαν να σας βγάλουν σιγά- σιγά από την παρανόηση, που έχετε πέσει τελευταία! Η ατμόσφαιρα ξεδιαλύνει από ασυνεννοησίες.

Παρθένος

Επιστροφή στην πραγματικότητα! Αρκετά κράτησε το ονειρικό σας ταξίδι και η πραγματικότητα σας χτυπάει την πόρτα. Δείτε κατάματα την αλήθεια και μην φοβάστε.

Ζυγός

Παρασκήνιο τέλος. Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σας παρασύρουν σε παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί θα βρείτε τον μπελά σας. Αποφύγετε κουτσομπολιά και ύποπτα πηγαδάκια.

Σκορπιός

Εμμονή και επιμονή. Η εμμονή σας με το παρελθόν (αμάν πια) σας κρατάει πίσω και ενδεχομένως έχει κουράσει και τους γύρω σας, η επιμονή σας όμως για καλύτερες μέρες μπορεί να σας βγάλει από αυτό το τέλμα.

Τοξότης

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Ο εργασιακός σας αγώνας έχει αρχίζει και αποκτά καρπούς. Μην επαναστατήσετε με άγριο τρόπο, αλλά με λογική και πείσμα.

Αιγόκερως

Χάνεις τον έλεγχο. Αιγοκεράκια, όταν εκνευρίζεστε χάνετε και το παραμικρό ψήγμα λογικής. Η μέρα σας καλεί για ήρεμες λύσεις πάνω σε ζητήματα που θα σας ερεθίσουν τα νεύρα!

Υδροχόος

Αλλαγή πλεύσης. Το σχέδιο που φτιάχνεται στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό μάλλον πρέπει να αλλάξει και να περάσετε στο σχέδιο Β. ΑΝ δεν έχετε εφεδρικό, βιαστείτε!

Ιχθύς

Ένα βήμα μπροστά! Αν αποφασίσετε με λογική και θετικό πνεύμα για καίριες αποφάσεις στα ερωτικά σας, τότε θα ξαναβρείτε την γαλήνη που επιθυμείτε. Φερθείτε έξυπνα!