Ο Τοξότης είναι ταξιδευτής και περιπετειώδης. Είναι στην φύση του η ταξιδιωτική εμπειρία και τα πλάνα των διακοπών. Μπορεί να κανονίσει τα πάντα αρκεί να τον εμπιστευτείς, του αρέσει η ποικιλία στις εικόνες και είναι οργανωτικός. Είτε πρόκειται για κάμπινγκ (έχει όλα τα κομφόρ) είτε για ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι μέσα σε όλα. Έχεις πολλές επιλογές με τον Τοξότη! Πάντα περίεργοι και ανήσυχοι οι Τοξότες κάνουν σαν μικρά παιδιά όταν βρίσκονται σε διακοπές.

Αν η ημέρα των διακοπών μπορούσε να έχει 30 ώρες, τότε ο τοξότης θα ήταν συνέχεια στην γύρα. Με προτίμηση στα εξωτικά μέρη, λατρεύει τα φυσικά τοπία και προτιμάει τα μέρη με έντονο ιστορικό ενδιαφέρον. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κλεισμένος στα μουσεία και τις πεζοπορίες απλά θέλει να χορταίνει το μάτι του. Αγαπημένοι προορισμοί είναι τα μέρη με όμορφες θάλασσες και γραφικά σοκάκια. Προτιμήστε τον αν πάτε Αίγυπτο ή Σαμοθράκη.

Στις διακοπές παραμένει κοινωνικός και φλύαρος αλλά και ενεργητικός και με έντονη διάθεση. Αν είσαι και εσύ Τοξότης, Κριός ή Λέοντας θα περάσεις σούπερ, αν είσαι Παρθένος ή Σκορπιός… μήπως να το ξανασκεφτείς;