Μπορεί o Καρκίνος να κάνει σχέση εξ αποστάσεως;

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν ταιριάζουν στον ευαίσθητο κόσμο του Καρκίνου, ο οποίος θέλει ζεστασιά, σιγουριά και ασφάλεια στην αισθηματική του ζωή. Δεν θα αρνηθεί σε μια σχέση που έχει επενδύσει χρόνο και συναισθήματα την ευκαιρία αλλά σίγουρα τα προβλήματα μετά θα είναι πολλά!

 Οι ανασφάλειές του θα είναι διαρκώς στα κόκκινα, θα σκέφτεται και θα δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά για το τι θα γίνει, ποιο θα είναι το μέλλον και φυσικά θα τον πιάνουν αυτές οι κυκλοθυμικές του τάσεις και οι συγκινήσεις του, που θα δεν θα τον αφήνουν σε ησυχία! Η σχέση σε απόσταση με έναν Καρκίνο θα έχει πολύ γκρίνια, παράπονο αλλά και κλάμα… πολύ κλάμα. Όταν νοιώθει ότι θίγεται ή μοναξιά, τα χαρτομάντιλα παίρνουν φωτιά και το ραδιόφωνο παίζει μόνο μπαλάντες.

Το θετικό είναι ότι ένας Καρκίνος μπορεί να παραμείνει πιστός στο σύντροφό του που λείπει μακριά και το πιο σπουδαίο είναι ότι η διαίσθησή του τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχει το ταίρι του, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά του! Επίσης είναι ζώδιο με κατανόηση και μπορεί να κάνει υπομονή αν υπάρχει κοινό όραμα.