Κριός

Ναι μεν, αλλά… Δεν είναι κακό να αλλάζετε γνώμη αρκεί να το κάνετε έγκαιρα και βέβαια να το παρουσιάσετε σωστά. Χωρίς βιασύνες και με σωστό χειρισμό.

Ταύρος

Καχυποψία. Μην είστε καχύποπτοι με συναδέλφους και εργασιακά ζητήματα, τα οποία δεν σας αφορούν ή είναι ακόμα νωρίς να βγάλετε καταδικαστική απόφαση.

Δίδυμοι

Πατήστε γερά στα πόδια σας! Ερωτικά νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, από ποτέ. Ονειρεύεστε την απόλυτη ευτυχία και τα άστρα ζητούν από εσάς να δουλέψετε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Καρκίνος

Ακίνητα και περιουσία. Ζητήματα οικογενειακής περιουσίας ψάχνουν να βρουν λύσεις. Κατάλληλη εποχή για αγοραπωλησίες και έσοδα από ακίνητη περιουσία.

Λέων

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες. Η νέα εβδομάδα σας δίνει ένα ισχυρό αβαντάζ! Μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ή γραφειοκρατικά με ευκολία.

Παρθένος

Παρεξηγήσεις; Είστε ανήσυχοι για το θέμα μιας παρεξήγησης στον ερωτικό τομέα, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα, μήπως να ζητήσετε συγγνώμη;

Ζυγός

Προσεκτική μελέτη. Τα σχέδια, που έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή φαίνεται να προωθούνται. Βεβαιωθείτε πως έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και κυνηγήστε τα όνειρα σας.

Σκορπιός

Τα οικονομικά στο προσκήνιο! Λύσεις, ιδέες και προοπτικές στον τομέα των οικονομικών ευνοούνται και η εβδομάδα ξεκινάει θετικά.

Τοξότης

Τοξότη βγες έξω. Προβλέπεται πιεσμένη η εβδομάδα αλλά οι κοινωνικές δεξιότητες βρίσκονται στο ζενίθ. Βρεθείτε με ανθρώπους, που έχετε να δείτε καιρό.

Αιγόκερως

Συνάδελφε μπες σε ρυθμό. Συναδελφικά ζητήματα προκύπτουν καθώς φαίνεται πως δεν έχετε όλοι στην δουλεία την ίδια όρεξη. Μήπως να γίνει ένα meeting;

Υδροχόος

Αισιοδοξία και καινούργιος έρωτας. Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με χαμόγελο και την προοπτική ενός νέου ερωτικού παρτενέρ. Τι άλλο ζητάτε σήμερα;

Ιχθύς

Ανακαίνιση τώρα. Ζητήματα που αφορούν αλλαγές, ανανέωση χώρου και εύρεση στέγης είναι σε έξαρση. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και ανανεωθείτε.