Ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Παρθένο;

Πρόκειται για μοναδικό συνδυασμό!

Σε αυτήν την σχέση δεν θα λείψει το πάθος και η επικοινωνία. Ο Παρθένος με κυβερνήτη τον Ερμή ξέρει σίγουρα πώς να επικοινωνεί με τους άλλους . Έχει ισορροπία, γούστο και αίσθηση του ωραίου, σαν ζώδιο της γης είναι προσγειωμένος τόσο συναισθηματικά όσο και προσωπικά. Έχει ήθος και κοκκινίζει εύκολα δεν δημιουργεί εντάσεις ούτε ανταγωνισμό.

Ο Καρκίνος με την Σελήνη κυβερνήτη του αρέσει το δράμα και οι ταραχές. Είναι συμπαθής και καλοί φίλοι, κυκλοθυμικοί και ευαίσθητοι . Θα εκδηλώσει τα συναισθήματα του, ίσως και λάθος τρόπο, αλλά δεν κρατάει πράγματα μέσα του. Σε έναν Καρκίνο αρέσει να αναλύει τα πράγματα αλλά είναι φαφλατάς και συνήθως δεν καταλήγει πουθενά.

Σε αυτήν την σχέση το μυαλό και το συναίσθημα γίνονται ένα. Ο έρωτας για αυτά τα δύο  ζώδια δεν είναι μια απλή εμπειρία ή μια απερισκεψία. Πρόκειται για μια σχέση που θα καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου. Και τα δυο ζώδια είναι επικεντρωμένα στο στόχο τους και πειθαρχημένα. Είναι ειλικρινή και αφοσιωμένα το ένα στο άλλο και έχουν έντονη την αίσθηση του σκοπού. Ο Καρκίνος από τον αέρα και ο Παρθένος από την γη θέλουν να περνούν όμορφα και να περιβάλλονται από αγάπη. Μπορούν να διαπρέψουν σε ένα κοινό στόχο και είναι σπιτόγατοι. Οι κοινές επιθυμίες μπορούν να τους φέρουν κοντά!