Υλικά για 20 κομμάτια
- 500 γρ. σοκολάτα λευκή, σε μικρά κομμάτια
- 250 γρ. λουκούμια, χοντροκομμένα
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα ανακατεύοντάς τη σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για να μην καεί.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα λουκούμια και τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε το μείγμα πάνω σε μία λαδόκολλα και το διπλώνουμε στη μέση (προς τα μέσα) ώστε να σχηματιστεί μία πλάκα πάχους 4 εκ.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 30 λεπτά.
- Το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια 3×3 εκ.
Tip
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα λουκουμάκια σε μεταλλικό κουτί στο ψυγείο για ένα μήνα.