Υλικά για 4 άτομα
- 4 φιλέτα κοτόπουλου, σε μεγάλες μπουκιές
- 3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια, κομμένα όπως στη χωριάτικη
- 2 κ.γ. κορν-φλάουρ
- χυμό από 2 πορτοκάλια
- 3/4 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή
- ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι, ακέρωτο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές, μαζί με τα κρεμμύδια.
- Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν-φλάουρ στο χυμό πορτοκαλιού και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
- Προτού το σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
Tip
Το συνοδεύουμε με λευκό ρύζι μπασμάτι ή με baby πατατούλες, βρασμένες, μαζί με βραστά κολοκυθάκια.