Υλικά 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 1 κουτί πουράκια Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Για το γλάσο – χιόνι 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη άχνη 2 ασπράδια αυγών 2 κουταλάκια γλυκού χυμός λεμονιού 1 βανίλια Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζετε τα ασπράδια αυγών µε το λεμόνι και τα χτυπάτε µε μίξερ χειρός σε δυνατή ταχύτητα για 1 λεπτό. Ρίχνετε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Προσθέτετε τη βανίλια σε σκόνη, χτυπάτε για 1 λεπτό και το γλάσο «χιονιού» είναι έτοιμο. Παίρνετε 6 μπισκότα πτι μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και σχηματίζετε έναν κύβο κολλώντας τα μπισκότα μεταξύ τους με τη βοήθεια του γλάσου. Μόλις κρυώσει το γλάσο και σταθεροποιηθεί ο κύβος, σχηματίζουμε τη σκεπή με 2 μπισκότα πτι-μπερ. Τα κολλάμε μεταξύ τους και με τους κύβους με τη βοήθεια του γλάσου. Για να φτιάξετε τα κεραμίδια, τρίβετε ένα Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και το κολλάτε πάνω στο γλάσο όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Περιμένετε και πάλι να σταθεροποιηθεί το γλάσο και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότα πτι-μπερ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πιο νόστιμο και υγιεινό φαλάφελ μπέργκερ Εάν επιθυμείτε ένα χορταστικό και υγιεινό μπέργκερ, απολαύστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το μπέργκερ φαλάφελ χωρίς ενοχές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρά pancakes Αν θέλετε, σερβίρετε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο και βάλτε από πάνω ένα τηγανητό αυγό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπουρδέτο Το μπουρδέτο είναι ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται από τη Βενετία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες παραγεμισμένες με ρύζι Μυστικό: Μαγειρεύουμε το φαγητό σε φαρδιά κατσαρόλα γιατί πρέπει να μείνουν όρθιες οι αγκινάρες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόκορας σάρτσα κρασάτος με χοντρό μακαρούνι & ζακυνθινό λαδοτύρι Το ζακυνθινό λαδοτύρι (στο νησί το αποκαλούν «ντόπιο») είναι ένα σκληρό πικάντικο τυρί από πρόβειο γάλα που ωριμάζει για... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ