Υλικά συνταγής 400 γραμμάρια ψωμί, μπαγιάτικο σταρένιο (ή χωριάτικο) 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας ταραμά λευκό χυμό από 2 λεμόνια 1/2 κρεμμύδι 500 ml λάδι Εκτέλεση Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι. Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν. Πολύ αργά (σταγόνα –σταγόνα) και με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.
18 Φεβρουαρίου 2015 | 13:54
Πρόσφατα Άρθρα
Θρεπτικά pancakes
2 Απριλίου 2025, 08:00
Banana bread: Υγιεινή συνταγή χωρίς μίξερ
1 Απριλίου 2025, 08:00
Λαχανόρυζο
31 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με τόνο
30 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπέργκερ με φαλάφελ
29 Μαρτίου 2025, 08:00
Kριθαρότο με γαρίδες
28 Μαρτίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου
27 Μαρτίου 2025, 08:00
Μεσογειακό κοτόπουλο με ρύζι
26 Μαρτίου 2025, 08:00
Τραγανός μπακαλιάρος: Το πιο επιτυχημένο κουρκούτι για αέρινο αποτέλεσμα
25 Μαρτίου 2025, 08:00
Θρεπτικά ρεβίθια
24 Μαρτίου 2025, 08:00
Πανεύκολα μπισκότα μήλου χωρίς ζάχαρη
23 Μαρτίου 2025, 08:00
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
22 Μαρτίου 2025, 08:00
Μανιτάρια φρικασέ
21 Μαρτίου 2025, 08:00
Κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα και καλαμαράκια
20 Μαρτίου 2025, 08:00
Μπισκότα με ελαιόλαδο, πορτοκάλι και κανέλα
19 Μαρτίου 2025, 08:00