Υλικά 300 γραμμάρια κουβερτούρα 160 γραμμάρια βούτυρο 3 αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια αλεύρι 1 βανίλια Εκτέλεση Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ (ή στο χέρι) μέχρι να αφρατέψουν. Ενώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μείγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη βανίλια Βουτυρώνουμε ένα ταψί (ή μια φόρμα 10 επί 27 εκ), και βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλαϊνά. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεφορμάρουμε *Το γλυκό διατηρείτε στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα
26 Φεβρουαρίου 2015 | 13:49
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00