Λαχταριστές και εύκολες τηγανίτες με μέλι!

Οι τηγανίτες είναι οι αγαπημένες των παιδιών. Είναι κατάλληλες για πρωινό αλλά και ένα πανεύκολο γλυκό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εμείς σας προτείνουμε μια νηστίσιμη και πολύ εύκολη συνταγή! 
9 Μαρτίου 2015 | 14:15

Υλικά Για τη ζύμη  3/4 από ένα φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του μια κουταλιά σούπας λάδι ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ένα κουταλάκι ζάχαρη να κουταλάκι αλάτι μισό φλιτζάνι νερό Για το πασπάλισμα μέλι κανέλα  ή ζάχαρη (όσο θέλετε)  Εκτέλεση  Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι ακόμα μέχρις ότου χυλώσει το μείγμα. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το θερμαίνουμε σε «υψηλή» φωτιά. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας μια κουτάλα. Όταν οι τηγανίτες κάνουν κρούστα και αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα, τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε έχουμε προηγουμένως βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version