Υλικά Για τη ζύμη 3/4 από ένα φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του μια κουταλιά σούπας λάδι ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ένα κουταλάκι ζάχαρη να κουταλάκι αλάτι μισό φλιτζάνι νερό Για το πασπάλισμα μέλι κανέλα ή ζάχαρη (όσο θέλετε) Εκτέλεση Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι ακόμα μέχρις ότου χυλώσει το μείγμα. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το θερμαίνουμε σε «υψηλή» φωτιά. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας μια κουτάλα. Όταν οι τηγανίτες κάνουν κρούστα και αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα, τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε έχουμε προηγουμένως βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.