Υλικά 500 γραμμάρια αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό χυμό από ένα πορτοκάλι ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 κ.σ. μέλι για το γαρνίρισμα καρύδια σουσάμι κανέλα μέλι άριστης ποιότητας Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν Σκεπάζουμε το μείγμα και αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει Όταν είναι έτοιμο, βάζουμε μπόλικο λάδι σε μεγάλο σκεύος και το ζεσταίνουμε Με τη βοήθεια κουταλιού που βουτάμε πριν σε ποτήρι με κρύο νερό κόβουμε κομματάκια ζύμης και ρίχνουμε στο καυτό λάδι Αφήνουμε να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις μεριές και τους βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί. Πασπαλίζουμε με καρύδια, κανέλα και περιχύνουμε με μέλι
6 Απριλίου 2015 | 17:47
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα γλυκοπατάτας
22 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια
21 Δεκεμβρίου 2024, 07:30
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο
20 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00