Είναι οικονομική και εύκολη μια που δεν χρειάζεται καν μίξερ. Μια τούρτα σοκολάτας που μπορείτε να φτιάξετε στα γενέθλια του παιδιού σας, αλλά και γενικότερα. Άλλωστε, πάντα υπάρχουν λόγοι για μια νόστιμη τούρτα σοκολάτας! Υλικά 1 κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί φυτική σαντιγί, τύπου Μόρφατ (παγωμένη στο ψυγείο) 10 σοκολατάκια ferrero rocher 200 γραμμάρια μερέντα Εκτέλεση Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε την φυτική σαντιγί και την χτυπάτε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά. Βάζετε το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 1 ώρα. Βγάζετε το μπολ και το χτυπάτε με το μίξερ για 3-4 λεπτά. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη και το αφήνετε για μισή ώρα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για μία ακόμα φορά. Προσθέτετε τα ferrero σπασμένα στο χέρι και τη μερέντα Τέλος, αφήνετε την τούρτα-παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά και το λαχταριστό γλυκό σας είναι έτοιμο
Λαχταριστή σοκολατένια τούρτα ψυγείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ