Υλικά Για τη βάση 250 γραμμάτια μπισκότα τύπου Digestive ή Μιράντα 120 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 600 γραμμάρια τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά Για την επικάλυψη 500 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα 2 κουταλιές σούπας νερό (αν η μαρμελάδα είναι πηχτή) Εκτέλεση Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο Βάζουμε σε φορμάκια ή μπολάκια το μείγμα του μπισκότου και το πιέζουμε για να γίνει όσο πιο συμπαγές γίνεται Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα Στον κάδο του μίξερ (ή σε ένα μπολ) δουλεύουμε με το σύρμα (ή με το μίξερ χειρός ή με μια σπάτουλα) το τυρί με τη ζάχαρη Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να προκύψει μια λεία κρέμα Μοιράζουμε το μείγμα με κουτάλι πάνω από το τριμμένο μπισκότο, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 – 2 ώρες, να σφίξει η κρέμα Τέλος, σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με το νερό, για να γίνει πιο ρευστή Μόλις κρυώσει καλά το τσιζκέικ, βγάζουμε τα μπολάκια από το ψυγείο και καλύπτουμε την επιφάνειά τους με το μείγμα της μαρμελάδας
Λαχταριστό cheese cake φράουλας σε 10’
Είναι ένα εύκολο γλυκό μια που δε χρειάζεται ψήσιμο αλλά και πολύ λαχταριστό. Μια συνταγή που θα λατρέψουν μεγάλοι και μικροί!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου Για ένα απολαυστικό και χορταστικό πρωινό δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Και ειδικά για ένα πρωτεϊνούχο γεύμα αρκεί ο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο πρωινό - Τώρα δεν έχετε δικαιολογία να το παραλείψετε! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστό ρόφημα κανέλας Πέρα από την όμορφη και ζεστή αίσθηση που σου δίνει η μυρωδιά της, η κανέλα έχει και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτούμε τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα και να τα διατηρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Οι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα Μια συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ Μυστικό: Βάζουμε το σολομό στον τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω ώστε να γίνει τραγανή και στη συνέχεια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα Το μυστικό; Προτιμάμε ελληνικά δαμάσκηνα τα οποία βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα ξηρών καρπών, γιατί δεν είναι πολύ γλυκά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας Ένα υγιεινό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών Ένα υγιεινό και θρεπτικό πιάτο! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με ρεβίθια, ψητά παντζάρια & ξινομυζήθρα Δοκιμάστε αυτή τη νόστιμη και θρεπτική σαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ