Σπιτικό παγωτό σοκολάτας με 2 υλικά

Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 400 γρ. Nutella ή Μερέντα Εκτέλεση Παίρνετε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ (ή ένα αντίστοιχο κοινό ταψί) και το καλύπτετε καλά με χαρτί ψησίματος ή μεμβράνη Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα ή μερέντα και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα […]
20 Ιουλίου 2015 | 16:20

Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 400 γρ. Nutella ή Μερέντα Εκτέλεση Παίρνετε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ (ή ένα αντίστοιχο κοινό ταψί) και το καλύπτετε καλά με χαρτί ψησίματος ή μεμβράνη Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα ή μερέντα και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και να έχετε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα Ρίχνετε το μείγμα στο ταψί, το ανακινείτε να ισιώσει η επιφάνεια και το βάζετε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως Ξεφορμάρετε και σερβίρετε Προαιρετικά πασπαλίστε το με τριμμένα μπισκότα ή σιρόπι σοκολάτας Extra tip Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος πλήρη με 36% λιπαρά για πλούσια υφή και γεύση ή και light με λίγα λιπαρά για πιο ελαφριά γεύση.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version