Υλικά συνταγής 8 -10 λουκάνικα για hot dog 200 γρ. καλαμποκάλευρο 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml γάλα 4 αυγά 2 κουταλάκια γλυκού baking powder 2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι και πιπέρι λάδι για τηγάνισμα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια Για το σερβίρισμα μουστάρδα και κέτσαπ Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη με το baking powder, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αβγά και το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι για τηγάνισμα σε βαθιά κατσαρόλα. Σκουπίζουμε τα λουκάνικα σε απορροφητικό χαρτί , τα περνάμε σε ξύλο για σουβλάκι κατά μήκος από άκρη σε άκρη και τα πανάρουμε στο αλεύρι. Τα βουτάμε στο χυλό, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά με τον χυλό. Τα κρατάμε κάθετα ώστε να στραγγίζει ο χυλός. Κρατώντας από το ξυλάκι τα βυθίζουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε για 6-‘7΄ να ροδίσει η κρούστα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε σε λαδόκολλα με μουστάρδα και κέτσαπ.