Υλικά 6 φέτες ψωμί για τοστ 3 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο Soft 1 – 2 μπανάνες 3 κουταλιές σούπας μέλι Κανέλα Εκτέλεση Πάνω σε μια φέτα τοστ βάζουμε στο κέντρο 1 κ.γ. μαργαρίνη με βούτυρο, 1 κ.γ. μέλι και πασπαλίζουμε όλο το ψωμί με κανέλα. Κόβουμε τη μπανάνα σε λεπτές ροδέλες και την απλώνουμε στη φέτα ψωμιού. Από πάνω βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι στο κέντρο κι από πάνω 1 κουταλάκι μαργαρίνη με βούτυρο. Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμί. Ψήνουμε χωρίς να πιέσουμε την τοστιέρα. Πασπαλίζουμε προαιρετικά με άχνη ζάχαρη αφού ψηθεί το τοστ μας.
Το πιο λαχταριστό και εύκολο γλυκό με μπανάνα!
Ένα πολύ εύκολο, υγιεινό αλλά και πρωτότυπο γλυκό που θα το φτιάξετε πολύ γρήγορα, και αποτελεί ιδανική λύση για εκείνες τις στιγμές που τα παιδιά μας ζητούν κάτι…γλυκό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλατόπιτα με λεμόνι και μύρτιλα Την αφήνουμε να κρυώσει για περίπου μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και τη σερβίρουμε με έξτρα μύρτιλα, αν θέλουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουραμπιέδες Για να γίνουν αφράτοι οι κουραμπιέδες πρέπει να χτυπήσουμε για αρκετή ώρα το μαλακό βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby σπανάκι φρικασέ Σερβίρουμε το σολομό φρικασέ πασπαλίζοντας με λίγο σουσάμι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ