Υλικά
λαγάνα κομμένη στη μέση
ελιές ψιλοκομμένες
λίγο κασέρι τριμμένο ή κεφαλοτύρι
Ένα κρεμμύδι (προαιρετικό)
τυρί φέτα τριμμένο
(προαιρετικό)
Για τη σάλτσα
4 κουταλιές σούπας από ψιλοκομμένα ντοματάκια
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας με λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι της.
Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τη λαγάνα που έχουμε κόψει στη μέση
Πασπαλίζουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά
9 Μαρτίου 2016 | 14:55
Πρόσφατα Άρθρα
Μελιτζανόρυζο
5 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σούπα με τραχανά, μανιτάρια και μανούρι
4 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Φασολάκια γιαχνί με παστό μπακαλιάρο
3 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμμυδόπιτα
2 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολοι ντοματοκεφτέδες
1 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σπανακοπιτάκια
31 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Μπρόκολο στο φούρνο με γραβιέρα
30 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Ψητά λαχανικά στη σχάρα
29 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σως γιαουρτιού με πιπεριά Φλωρίνης, καπνιστή πάπρικα και σχοινόπρασο
28 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Δροσερά ρολάκια αγγουριού με τυρί κρέμα
27 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Πικάντικη σούπα με καρότα και φακές
26 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Oatmeal με καρύδα και μάνγκο
25 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Ψητές μελιτζάνες με σάλτσα από ταχίνι & κουκουνάρι
24 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σπιτική ροζ λεμονάδα με σμέουρα, χωρίς ζάχαρη
23 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σπιτικές σάλτσες, χωρίς συντηρητικά
22 Οκτωβρίου 2024, 08:00