Υλικά Λίγες φέτες μπέικον (4-5) 2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας (το τσένταρ είναι ιδανικό για τη συνταγή αυτή) μυρωδικά (ρίγανη, βασιλικό) 8 αυγά Εκτέλεση Βουτυρώστε ή λαδώστε τα φορμάκια Ψιλοκόψτε και τσιγαρίστε το μπέικον Χτυπήστε τα αυγά ελαφρά , προσθέστε το τριμμένο τυρί, το μπέικον μετά τα μυρωδικά 15 περίπου λεπτά Ξεφορμάρετε και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί επιπλέον.
Λαχταριστές φωλιές με αυγό τυρί και μπέικον!
Αν σας αρέσουν τα αυγά με μπέικον, τότε αυτή η υπέροχη και πεντανόστιμη συνταγή είναι ιδανική για το πρωινό του σαββατοκύριακου. Αυτό το πιάτο, βέβαια, μπορείτε να το σερβίρετε όχι μόνο για πρωινό, αλλά και ως κύριο μαζί με μια πράσινη σαλάτα. Το μόνο extra υλικό που θα χρειαστείτε είναι φορμάκια για μάφινς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ