Υλικά 8 τορτίγιες 250 γραμμάρια γραβιέρα σε φέτες Λίγο ελαιόλαδο Σάλτσα γουακαμόλε για συνοδευτικό Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα ταψί αντικολητικό χαρτί και τοποθετούμε πάνω τις τορτίγιες Τοποθετούμε μέσα το τυρί και κλείνουμε τις τορτίγιες, με την πλευρά της ένωσης προς τα κάτω.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Λαδώνουμε τις τορτίγιες με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (για 5-10 λεπτά) μέχρι να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί.