Υλικά: 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές της σούπας χυμός λεμόνι 400 γρ. κατεψ. βατόμουρα Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμόνι. Τοποθετούμε το μείγμα σε multi, προσθέτουμε τα βατόμουρα και δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε το μείγμα σε τέσσερα μπολάκια και τα βάζουμε για 20 λεπτά στην κατάψυξη. Έτοιμο! Tip: Αν δεν έχετε βατόμουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεράσια, φράουλες, σμέουρα ή όποιο άλλο φρούτο εποχής προτιμάτε. Σημασία έχει να είναι κατεψυγμένο! Καλή επιτυχία!
2 Ιουνίου 2016 | 15:39
Πρόσφατα Άρθρα
Μανιτάρια στιφάδο
19 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μους μαύρης σοκολάτας
17 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας
16 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο
15 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολη πατατοσαλάτα
14 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης
13 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά
12 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
11 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι
10 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια
9 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Λευκή φασολάδα
8 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Σφυρίδα με ελαιόλαδο
7 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Ρεβιθοσαλάτα με αβοκάντο, ταχίνι και γαρίδες
6 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Overnight βρώμη με κεφίρ και σμέουρα
5 Δεκεμβρίου 2024, 08:00
Χορτοκεφτέδες
4 Δεκεμβρίου 2024, 08:00