Υλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια) 4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 4 κουτ. σούπας ζάχαρη (προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο μείγμα και 1 κουτ. σούπας δυόσμο) Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το β’αζουμε στο ειδικό δοχείο για παγωτό. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό
23 Ιουνίου 2016 | 10:16
Πρόσφατα Άρθρα
Κρεμμυδόπιτα
2 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Εύκολοι ντοματοκεφτέδες
1 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Σπανακοπιτάκια
31 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Μπρόκολο στο φούρνο με γραβιέρα
30 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Ψητά λαχανικά στη σχάρα
29 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σως γιαουρτιού με πιπεριά Φλωρίνης, καπνιστή πάπρικα και σχοινόπρασο
28 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Δροσερά ρολάκια αγγουριού με τυρί κρέμα
27 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Πικάντικη σούπα με καρότα και φακές
26 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Oatmeal με καρύδα και μάνγκο
25 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Ψητές μελιτζάνες με σάλτσα από ταχίνι & κουκουνάρι
24 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σπιτική ροζ λεμονάδα με σμέουρα, χωρίς ζάχαρη
23 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Σπιτικές σάλτσες, χωρίς συντηρητικά
22 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Πώς να βράσεις το αβγό όπως το θες
21 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Vegan burger
20 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Ψητά καλαμπόκια με παρμεζάνα & σκορδάτη μαγιονέζα
19 Οκτωβρίου 2024, 08:00