Υλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια) 4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 4 κουτ. σούπας ζάχαρη (προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο μείγμα και 1 κουτ. σούπας δυόσμο) Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το β’αζουμε στο ειδικό δοχείο για παγωτό. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου. Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό
23 Ιουνίου 2016 | 10:16
Πρόσφατα Άρθρα
Μακαρόνια με φιλετάκια κοτόπουλου
24 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Μελιτζάνα με σάλτσα ταχίνι, ντομάτα και μαντζουράνα
23 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου
22 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα
21 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Θρεπτικό smoothie με φυσικοβούτυρο και φρούτα
20 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πρωινό banana split
19 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ζεστό ρόφημα κανέλας
18 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα
17 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια & ανθότυρο
16 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα
15 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας
14 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ
13 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα
12 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας
11 Νοεμβρίου 2024, 08:00
Πλιγούρι με λαχανικά, φρέσκα βότανα & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
10 Νοεμβρίου 2024, 08:00