Υλικά 250 γραμμάρια κουβερτούρα 6 ξυλάκια για παγωτό 3 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες στα δύο 1/3 φλιτζάνια χοντροκοπανισμένα αμύγδαλα ή φιστίκια (προαιρετικά) Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί Στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόκολα. Περνάμε ένα κομμάτι μπανάνα σε κάθε ή ξυλάκι και το βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα, ρίχνοντας κι άλλη σοκολάτα με το κουτάλι για να καλυφθεί καλά Πασπαλίζουμε με τα τα αμύγδαλα ή τα φιστίκια Απλώνουμε τα ξυλάκια ή τα σουβλάκια επάνω στη λαδόκολλα και τα βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε Διατηρούνται πολύ καλά μέχρι 3 ημέρες (οπότε αξίζει τον κόπο να φτιάξουμε περισσότερα αν έχουμε διάθεση
Λαχταριστά σπιτικά ξυλάκια με 2 υλικά!
Τα παιδιά λατρεύουν τα παγωτά. Να, λοιπόν μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε τα πιο όμορφα και εύκολα σπιτικά παγωτίνια με 2 μόνο υλικά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στριφτάρια με κολοκυθάκια, φέτα και ψητά μανιτάρια Προσέχουμε να ψήσουμε τα μανιτάρια σε δόσεις και να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο Αν δούμε ότι ξεραίνονται γρήγορα τα όσπρια εξωτερικά, σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε προς το τέλος... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με πουρέ σελινόριζας Δροσερό κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και κρεμώδης πουρές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεμώδες ρυζόγαλο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ ή ποτήρια και το αφήνουμε να κρυώσει πριν το βάλουμε ψυγείο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη πατατοσαλάτα Αφήνουμε την πατατοσαλάτα να «ξεκουραστεί» για μια ώρα περίπου στο ψυγείο, ώστε τα αρώματα των μυρωδικών και των λαχανικών... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλάτα με κοτόπουλο, σπανάκι και φιστίκια Αιγίνης Μπορείτε να μαρινάρετε το κοτόπουλο για 30 λεπτά σε ελαιόλαδο, λεμόνι και μυρωδικά πριν το ψήσεις για περισσότερη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπιφτέκια με 3 είδη κιμά Ζητάμε από τον κρεοπώλη να περάσει τα κρέατα μία φορά από τη μηχανή του κιμά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια Το μαρινάρισμα του παντζαριού, πέρα από γεύση, θα δώσει επιπλέον στη σαλάτα πιο έντονο ροζ χρώμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητό κουνουπίδι Καθώς κόβετε το κουνουπίδι, αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι και το κρατήστε το στο ψυγείο για να το χρησιμοποιήσετε σε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζυμαρικά με τόνο και ψητά ντοματίνια Προτιμάμε τα fusilli, γνωστά στα ελληνικά και ως βίδες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ