Υλικά 250 γραμμάρια κουβερτούρα 6 ξυλάκια για παγωτό 3 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες στα δύο 1/3 φλιτζάνια χοντροκοπανισμένα αμύγδαλα ή φιστίκια (προαιρετικά) Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί Στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόκολα. Περνάμε ένα κομμάτι μπανάνα σε κάθε ή ξυλάκι και το βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα, ρίχνοντας κι άλλη σοκολάτα με το κουτάλι για να καλυφθεί καλά Πασπαλίζουμε με τα τα αμύγδαλα ή τα φιστίκια Απλώνουμε τα ξυλάκια ή τα σουβλάκια επάνω στη λαδόκολλα και τα βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε Διατηρούνται πολύ καλά μέχρι 3 ημέρες (οπότε αξίζει τον κόπο να φτιάξουμε περισσότερα αν έχουμε διάθεση