Υλικά 1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί, 1½ φλιτζ. τσαγιού τυρί φέτα ή ανθότυρο ή μανούρι, θρυμματισμένο (περίπου 3 κουτ. σούπας για κάθε φέτα ψωμιού) 1½ φλιτζ. τυρί κίτρινο Ντομάτες ή ντοματίνια (ή λίγη έτοιμη σάλτσα ντομάτας) Λίγα λουκανικάκια (ή κάποιο ζαμπόν ή μπέικον) Λάδι Λίγη έτοιμη σάλτσα ντομάτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Στρώνουμε σε ένα πυράντοχο σκέτος τη φρατζόλα που έχουμε χωρίσει στα δύο Αλείφουμε το ψωμί με λάδι Αν θέλουμε την πίτσα μας πιο ελαφριά αφαιρούμε λίγη ψίχα Απλώνουμε τα λουκανικάκια, τη σάλτσα ντομάτας, (ή τα ντοματίνια) και τέλος τα τυριά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. και ψήνουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά το τυρί και να ζεσταθούν ομοιόμορφα τα υλικά. Συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.