Υλικά 450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων Εκτέλεση Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα Ρίχνουμε το μείγμα σε πυράντοχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.