Υλικά (για τέσσερα άτομα) 1 μεγάλη μπαγκέτα κομμένη στα 4 (ή δύο μικρές στα 2), ή τέσσερα ψωμάκια για hot dog 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης μεγάλα 300γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο Λίγο βούτυρο Κέτσαπ μουστάρδα (προαιρετικά) Εκτέλεση Σε μια λαμαρίνα στρώνουμε αντικολητικό χαρτί, χαράσουμε τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε από το φούρνο. Στην ίδια λαμαρίνα τοποθετούμε τα ψωμάκια ανοιχτά αφού τα έχουμε βουτυρώσει για 5 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Μόλις ψηθούν τα ψωμάκια μας τα γεμίζουμε με τυρί τσένταρ, τοποθετούμε στη μέση τα λουκάνικα και τα αφήνουμε άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει καλά το τσένταρ. Αν θέλετε τα σερβίρετε τα λουκάνικα με κέτσαπ και μουστάρδα.