Υλικά 1 συσκευασία Καταΐφι Χρυσή Ζύμη 300 γρ. φρέσκο βούτυρο 100 γρ. ψιλοκομμένο φυστίκι Αιγίνης για το πασπάλισμα Για την γέμιση 250 γρ. καρύδι χοντροκομμένο 1/2 κ. γλυκού γαρύφαλλο 1 κ. σούπας ζάχαρη 1 κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά 1 βανίλια Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 3 ποτήρια νερό Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1 κ. σούπας γλυκόζη 2 βανίλιες Εκτέλεση Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σ΄ένα κατσαρολάκι και βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά από την στιγμή που αρχίζει να κοχλάζει Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά Κόβουμε το παγωμένο βούτυρο σε κυβάκια και χοντροκόβουμε τα καρύδια Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε καλά Ανοίγουμε με τα χέρια μας καλά το καταΐφι Παίρνουμε μία ποσότητα, το απλώνουμε στο τραπέζι ή στον πάγκο εργασίας και βάζουμε πάνω μία κουταλιά από το μείγμα της γέμισης και ένα κυβάκι βούτυρο Ρολάρουμε και τυλίγουμε Τοποθετούμε τα τυλιγμένα κανταΐφια σε βουτυρωμένο ταψί Λιώνουμε λίγο ακόμα βούτυρο (ή ότι μας έχει περισσέψει από τα κυβάκια) και ρίχνουμε 1 κ. σούπας σε κάθε κανταΐφι Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ºC μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια, περίπου 45 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε, έτσι όπως είναι ζεστό, το περιχύνουμε προσεκτικά με το κρύο σιρόπι και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο φυστίκι Αιγίνης.
«Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!»