Υλικά (για 6 άτομα) 12 φέτες ψωμί για τοστ χωρίς κόρα 500 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο 10 φέτες ζαμπόν για τοστ 1 λίτρο γάλα 6 αυγά λίγο βούτυρο αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Απλώνουμε σε ένα πυρέξ, που έχουμε βουτυρώσει, τις μισές φέτες του ψωμιού Απλώνουμε από πάνω το ζαμπόν και πασπαλίζουμε με το μισό γκούντα Καλύπτουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί και ζαμπόν και ρίχνουμε το υπόλοιπο τριμμένο τυρί Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το σουφλέ Το αφήνουμε να σταθεί για 20 λεπτά μέχρι να ρουφήξει το ψωμί το μείγμα με το γάλα και τα αυγά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30′.