Υλικά 180 γραμμάρια nutella (περίπου 2/3 μιας κούπας 150 γραμμάρια φαρίνα 1 μεσαίο αυγό Για τη γαρνιτούρα ½ κούπα nutella κρύα από το ψυγείο, ή αν προτιμάτε μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C, στις αντιστάσεις, και στρώνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα τη nutella και το αυγό, μέχρι να ομογενοποιηθούν Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, μέχρι να ενσωματωθεί όλο το αλεύρι στο μείγμα και να προκύψει μια απαλή ζύμη. Αν η ζύμη βγει μαλακιά, την τυλίγουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε για 15 λεπτά στην κατάψυξη, μέχρι να σφίξει. Παίρνουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μπαλίτσες. Τις τοποθετούμε στη λαμαρίνα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν λίγο στο ψήσιμο. Με το δάχτυλό μας δημιουργούμε στο κέντρο κάθε μπαλίτσας μία κοιλότητα (προσέχουμε να μην τρυπήσουμε τον πάτο του μπισκότου), όπου θα βάλουμε τη γέμιση αφού τα ψήσουμε. Ψήνουμε τα μπισκότα, στη μεσαία σχάρα, για 10 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να σταθούν για 5 λεπτά στη λαμαρίνα. Στη συνέχεια, τα μεταφέρουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς. Γεμίζουμε την κοιλότητα των μπισκότων με nutella ή μαρμελάδα, με ένα κουταλάκι. Καλή σας όρεξη