Τι μπορείτε να κάνετε με ένα (χθεσινό ή σημερινό) κουλούρι Θεσσαλονίκης και ότι υλικό υπάρχει στο ψυγείο σας; Ένα λαχταριστό σνακ! Υλικά 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης Τυρί (οποιαδήποτε κίτρινο τυρί ή σε φέτες του τοστ) Σαλάμι, ή οποιοδήποτε αλλαντικό έχετε Εκτέλεση Απλώς ανοίγετε το κουλούρι στη μέση, αλείφετε λίγη μαργαρίνη, βάζετε το τυρί και το σαλάμι και ψήνετε για 5 λεπτά στο φούρνο για 5 λεπτά
Λαχταριστό σνακ με κουλούρι σε 5′

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απολαυστικό μυδοπίλαφο Το μυστικό είναι ότι δεν τα βράζουμε τα μύδια, αλλά τα τηγανίζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πανεύκολη κρέμα γιαουρτιού με μελωμένα μήλα Το κρεμώδες χτυπητό γιαούρτι, με τη βελούδινη υφή, μαζί με τα μελωμένα μήλα και τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, γίνονται... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με κιμά και ανθότυρο Κανόνας: Τα λαζάνια δεν τα τρώμε ποτέ καυτά. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο πρώτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμωτικά ρεβίθια με σπανάκι Για να χυλώσουν σωστά τα ρεβίθια, τα μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά και, αν χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό, φροντίζουμε... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε παρέα με τα παιδιά σπιτική λαγάνα Προετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα φτιάχνοντας την παραδοσιακή λαγάνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με λουκάνικα και φέτα Τα πράσα δίνουν γλυκιά, απαλή γεύση, τα λουκάνικα προσθέτουν πικάντικη νοστιμιά και η φέτα δίνει αλμυρή ένταση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ