Είναι οι πιο εύκολοι και λαχταριστοί ταραμοκεφτέδες που θα φτιάξετε σε 10 λεπτά. Επειδή την Καθαρή Δευτέρα όλες προτιμάμε τις γρήγορες και εύκολες συνταγές, να μια από αυτές! Υλικά 100 γραμμάρια λευκός ταραμάς άσπρος 8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος 1 κ.σ δυόσμος ψιλοκομμένος 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό πιπέρι αλεύρι για το τηγάνισμα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μείγμα στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό). Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες. Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Λαχταριστοί ταραμοκεφτέδες σε 10 λεπτά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μακαρόνια με φιλετάκια κοτόπουλου Μακαρόνια με φιλετάκια κοτόπουλου που θα λατρέψουν τα παιδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μελιτζάνα με σάλτσα ταχίνι, ντομάτα και μαντζουράνα Το ταχίνι αποτελεί καλή πηγή υγιεινών λιπαρών, περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έτσι εύκολα θα διπλασιάσεις την πρωτεΐνη στο πρωινό σου Για ένα απολαυστικό και χορταστικό πρωινό δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Και ειδικά για ένα πρωτεϊνούχο γεύμα αρκεί ο... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυγά σκραμπλ με σπανάκι και φέτα Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο πρωινό - Τώρα δεν έχετε δικαιολογία να το παραλείψετε! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζεστό ρόφημα κανέλας Πέρα από την όμορφη και ζεστή αίσθηση που σου δίνει η μυρωδιά της, η κανέλα έχει και ισχυρές αντιφλεγμονώδεις... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς θα κάνουμε τουρσί τα λαχανικά του χειμώνα Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτούμε τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα και να τα διατηρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Οι... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα & φρέσκια ντομάτα Μια συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαζάνια με άρωμα σπανακόπιτας Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψητός σολομός με baby λαχανικά φρικασέ Μυστικό: Βάζουμε το σολομό στον τηγάνι με την πέτσα προς τα κάτω ώστε να γίνει τραγανή και στη συνέχεια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με ρύζι & δαμάσκηνα Το μυστικό; Προτιμάμε ελληνικά δαμάσκηνα τα οποία βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα ξηρών καρπών, γιατί δεν είναι πολύ γλυκά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι & πουρές σελινόριζας Ένα υγιεινό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ