Ένας λαχταριστός κορμός σοκολάτα που θα λατρέψουν τα παιδιά
Υλικά
4 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 βανίλια 2 κουταλάκια baking powder 1 κουτί μερέντα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός της μερέντας) στο μίξερ και χτυπάμε για λίγα λεπτά. Παίρνουμε μια λαμαρίνα φούρνου (ή ένα ταψί παραλληλόγραμο) βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω μια λαδόκολα, να κολλήσει καλά Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° Βάζουμε το μείγμα στη λαμαρίνα και το ψήνουμε για αφήνουμε για 20′ Μόλις το βγάλουμε, το αναποδογυρίζουμε σε μια καθαρή πετσέτα και το ξεκολλάμε Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη μερέντα και το τυλίγουμε μαζί με την πετσέτα για να γίνει ρολό. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο (αν χρειαστεί το τοποθετούμε για 20 λεπτά στο ψυγείο) και το γλυκό μας είναι έτοιμο.