Μια λιχουδιά που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα, αξιοποιώντας το χθεσινό σας ψωμί
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας τυρί τριμμένο 3 αβγά χτυπημένα σε ομελέτα 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό Προαιρετικά, λίγο ζαμπόν σε κομματάκια
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με το τυρί και προσθέτετε το βασιλικό και το ζαμπόν Αφαιρείτε την περισσότερη (αλλά όχι όλη) ψίχα από το ψωμί και απλώνετε το μείγμα 2 κουταλιές της σούπας τυρί τριμμένο Βάζετε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε το ψωμί Ψήνετε για περίπου 10 λεπτά.