Νηστίσιμες και λαχταριστές πατατοκροκέτες, μια εύκολη συνταγή που θα φτιάξετε σε ελάχιστο χρόνο
Υλικά
4-5 βρασμένες πατάτες 2-3 βρασμένα καρότα 3-4 βρασμένα κολοκύθια 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο 1 κουταλιά της σούπας άνηθο 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κορν φλάουρ 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 20 λεπτά Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά, αλλά πολύ λιγότερο, ίσα να μαλακώσουν Ρίχνουμε τα καρότα και τα κολοκύθια στο μούλτι (σε δόσεις) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κομμάτια μικρά, αλλά όχι πολτός Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα λαχανικά, τις βρασμένες πατάτες , το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τον άνηθο, το μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και πλάθουμε σε μπαλάκια μας Τηγανίζουμε τις κροκέτες σε μπόλικο λάδι και από τις δυο πλευρές για 5′ μέχρι να ροδίσουν