Μια νηστίσιμη τάρτα, με ντοματίνια που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από τις κλασσικές τάρτες

Υλικά

Μια συσκευασία έτοιμη ζύμη για τάρτα 600 γραμμάρια ντοματίνια 2 μικρές βρασμένες πατάτες 3-4 κολοκυθάκια 200 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης σε βάζο 2 σκελίδες σκόρδο Μαϊντανός Δυόσμος Ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε τη ζύμη για τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τη στρώνουμε τη ζύμη στη φόρμα της τάρτας και κόβουμε τα κομμάτια που περισσεύουν.   Αλείφουμε τη βάση με λίγο λάδι, στρώνουμε από πάνω αντικολλητικό χαρτί και το σκεπάζουμε με ακόμη ένα ταψί (ή σκορπάμε στην επιφάνεια όσπρια), για να υπάρχει βάρος και να κρατηθεί η ζύμη στη θέση της.  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180º C για 10 λεπτά, και στο τέλος αφαιρούμε τη λαδόκολλα και τα όσπρια και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 3 λεπτά περίπου.  Σε ένα multi βάζουμε τις πιπεριές, το σκόρδο, τα μυρωδικά, αλατοπίπερο και δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Χτυπάμε καλά ώσπου να πολτοποιηθούν τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ Προσθέτουμε στο μπολ τη λιωμένη πατάτα και ανακατεύουμε Απλώνουμε το μείγμα μας πάνω στη βάση της τάρτας Τοποθετούμε τις φέτες κολοκυθιού και έπειτα τα ντοματίνια Αλείφω με λάδι τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στους 170- 180º C για 30-35 λεπτά περίπου.