Είναι νηστίσιμα, είναι λαχταριστά αλλά και πολύ εύκολα, μια που φτιάχνονται σε μόλις 5 λεπτά
Υλικά
250 γραμμάρια κουβερτούρα 1 συσκευασία υποβρύχιο (βανίλια) Καρύδια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αφήστε την λίγο να κρυώσει Πάρτε ένα καρύδι, ή ένα αμύγδαλο και καλύψτε το με μια κουταλιά του γλυκού υποβρύχιο Σχηματίστε ομοιογενή μπαλάκια και βουτήξτε τα στη λιωμένη κουβερτούρα Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα και αφήστε τα να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν βάλτε στο ψυγείο για 1-2 ώρες