Υλικά 5 μεγάλα αυγά (από τα 4 θα κρατήσουμε μόνο τα ασπράδια) ¼ κιλό Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ 1 μικρό κρεμμυδάκι 2 σέλερι μέτριου μεγέθους 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρουτόν αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, φέτα τριμμένη , σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι-, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως